Spullenmarkt

U heeft natuurlijk allemaal het gele affiche achter in de jubilerende 0nze Lieve Vrouw Hemelvaartkerk zien hangen, met daarop de aankondiging van een spullenmarkt. Nee? Hoe kan dat nou! Het hangt er al vele weken. Oké, daarom dit stukje om meer duidelijkheid te scheppen.
Op 2 april houden wij een feestdag in de pastorie, Loosduinse Hoofdstraat 6. Die dag is er van alles te doen. In de volgende Bron zullen we er meer over schrijven. Maar een tipje van de sluier wil ik nu alvast oplichten. Er zal namelijk ook een “markt” zijn, met voor elk wat wils.
Om u een beetje warm te maken worden er op de zondag waarop we na de viering koffie drinken, allerhande spulletjes te koop aangeboden. U kunt dan gezellig in boekenhoek snuffelen en kijken of u voor een mooi laag prijsje wat leuks op de kop kunt tikken. Er zijn al rozenkransen, kruisbeelden en andere religieuze artikelen verkocht. Ook sieraden, glaswerk, beeldjes en gereedschap zijn in de aanbieding. Als je een keer geweest bent, weet je hoe gezellig het er is en dat je niet verplicht bent om wat te kopen.

Mocht u nog ergens spulletjes hebben staan, die u allang weg wilde doen, maar u wist niet waar u er mee heen moest, één telefoontje naar het parochiesecretariaat is voldoende en we komen ze bij u ophalen. U kunt ze ook gewoon afgeven tijdens de uren waarin het secretariaat open is.

 

 

terug